Aannemingsbedrijf H. van den Born B.V.

Aannemingsbedrijf H. van den Born B.V. is een Aannemer gelegen aan Kerkstraat 12-A in Renkum.

Meer informatie over Aannemingsbedrijf H. van den Born B.V. in Renkum

Wij zijn een klein aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen en monteren van verschillende bouwprojecten voor particulieren. Of het nu gaat om het plaatsen van deuren, kozijnen of een dakkapel, of om grotere projecten zoals woninguitbreiding of het verbouwen van een badkamer, wij kunnen alles realiseren in overleg met onze klanten. Daarnaast hebben wij expertise in het restaureren en renoveren van monumentale panden, waarbij we zorgen voor het behoud van de authentieke details. Naast onze professionele werkzaamheden zijn wij ook betrokken bij de regionale voetbalverenigingen en hebben we deelgenomen aan een bouwproject in Kenia. Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Wil je weten wat Aannemingsbedrijf H. van den Born B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemingsbedrijf H. van den Born B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemingsbedrijf H. van den Born B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemingsbedrijf H. van den Born B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Aannemingsbedrijf H. van den Born B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemingsbedrijf H. van den Born B.V.

Bezoekers bekeken ook