Hooijer Renkum B.V.

Hooijer Renkum B.V. is een Aannemer gelegen aan Schaapsdrift, Energieweg 7 in Renkum.

Meer informatie over Hooijer Renkum B.V. in Renkum

Hooijer Renkum is een bedrijf dat gespecialiseerd is in sloopwerk, groenwerk, infrastructuur, calamiteitenoplossingen, grondwerk, asbestsanering, biomassa en bodemsanering. Ze hebben de kennis, het personeel en de machines om elk object op een goede en duurzame manier te slopen. Daarnaast verzorgen ze ook werkzaamheden op het gebied van groenwerk en bos- en cultuurtechniek. Hooijer is ook gespecialiseerd in infrastructuur en heeft veel ervaring en kennis op het gebied van wegenbouw. Ze staan dag en nacht klaar om calamiteiten aan rioleringen op te lossen en hebben een uitgebreid machinepark voor grondwerk. Ze kunnen ook asbestsanering uitvoeren en volgen daarbij alle wettelijk vastgelegde stappen. Hooijer neemt groenafval in op hun duurzaamheidslocatie 'GroeneWaarden' in Doorwerth en verwerkt dit tot biomassa en compostgrond. De biomassa wordt gebruikt voor de productie van groene energie en de compostgrond wordt hergebruikt als bomengrond. Hooijer is actief in heel Nederland en u kunt contact met hen opnemen voor vragen over hun diensten.

Wil je weten wat Hooijer Renkum B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hooijer Renkum B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hooijer Renkum B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hooijer Renkum B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Hooijer Renkum B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hooijer Renkum B.V.

Bezoekers bekeken ook