Acomp Computers

Acomp Computers is een Computerwinkel gelegen aan Wilhelminastraat 6 in Oosterbeek.

Meer informatie over Acomp Computers in Oosterbeek

We hebben fantastisch nieuws voor studenten! We hebben namelijk prachtige notebooks beschikbaar. Deze notebooks hebben een scherm van 14 inch, een krachtige I5 processor, maar liefst 16 GB geheugen en een ruime 512 GB SSD. Daarnaast zijn de notebooks voorzien van een gloednieuwe accu. En het beste nieuws is nog wel de prijs: slechts €399! Als je interesse hebt, kun je ons bereiken via telefoon, mail of app. Bel naar 06-55173787 of stuur een mail naar vincent@acomp.nl. Wacht niet te lang, want dit is een aanbieding die je niet wilt missen! Met vriendelijke groet, Vincent Vale.

Wil je weten wat Acomp Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Acomp Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Acomp Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Acomp Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Acomp Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Acomp Computers

Bezoekers bekeken ook