PC-Score Renkum B.V.

PC-Score Renkum B.V. is een Computerwinkel gelegen aan Dorpsstraat 6A in Renkum.

Meer informatie over PC-Score Renkum B.V. in Renkum

PC-Score is een bekend bedrijf in Renkum en omstreken dat al meer dan 27 jaar actief is. Ze zijn begonnen als een winkel, maar hebben zich in de loop der jaren steeds meer gericht op dienstverlening en het bieden van ICT-oplossingen voor zowel thuisgebruikers als bedrijven. Ze hebben een eigen technische dienst en helpdesk die telefonisch bereikbaar zijn. In de winkel kunnen klanten terecht voor advies over producten en diensten. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag en op zaterdag. Ze hebben gespecialiseerde medewerkers die graag hun kennis delen en voor zakelijke klanten is het mogelijk om een afspraak te maken. Het assortiment van PC-Score is te vinden in zowel de fysieke winkel als de webshop. Ze bieden persoonlijk advies, zijn makkelijk bereikbaar en hebben voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast hanteren ze scherpe prijzen en bieden ze een goede klantenservice.

Wil je weten wat PC-Score Renkum B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PC-Score Renkum B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PC-Score Renkum B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PC-Score Renkum B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar PC-Score Renkum B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PC-Score Renkum B.V.

Bezoekers bekeken ook