Beautysalon Nikay

Beautysalon Nikay is een Schoonheidssalon gelegen aan Dorpsstraat 79 in Renkum.

Meer informatie over Beautysalon Nikay in Renkum

Beautysalon Nikay is een salon gelegen in het centrum van Renkum en wordt gerund door eigenaresse Nikay Zaaijer. Ze is een allround schoonheidsspecialiste, visagiste, wimperstyliste en Extenso-expert. Op de website van de salon zijn alle behandelingen uitgebreid te vinden. Daarnaast werken er ook twee andere professionals bij Beautysalon Nikay, genaamd Kyo en Araya. Kyo is een student schoonheidsspecialiste en werkt op woensdag en vrijdag in de salon. Ze biedt behandelingen aan zoals gellak, wenkbrauwstyling, lash lift, ontharen en gezichtsbehandelingen. Araya is ook een student schoonheidsspecialiste en werkt op dinsdag in de salon. Ze specialiseert zich bij Nikay in wimper- en wenkbrauwstyling, nagelstyling en gezichtsbehandelingen. Op het Instagram-account van Beautysalon Nikay is meer informatie te vinden over de salon en haar diensten.

Wil je weten wat Beautysalon Nikay verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Nikay of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Nikay? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Nikay het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Beautysalon Nikay reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Nikay

Bezoekers bekeken ook