Schoonheidssalon Manon van Lent

Schoonheidssalon Manon van Lent is een Schoonheidssalon gelegen aan Sint Bernulphusstraat 13d in Oosterbeek.

Meer informatie over Schoonheidssalon Manon van Lent in Oosterbeek

Manon van Lent is een schoonheidsspecialiste die in 2007 haar opleiding begon aan het ROC Rijn IJssel in Arnhem. Na het volgen van de basisopleiding en de Allround opleiding, ontdekte ze haar passie voor huidverbetering en besloot ze haar eigen praktijk op te bouwen in 2012. Manon werkt met de productmerken Maria Galland en HydroPeptide, waardoor ze voor elke klant de beste producten kan aanbieden voor hun huidbehoeften en wensen. Klanten zijn zeer tevreden over Manon's vriendelijkheid, deskundigheid en de fijne sfeer in haar salon. Ze wordt aanbevolen door iedereen die op zoek is naar een professionele schoonheidsspecialiste.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Manon van Lent verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Manon van Lent of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Manon van Lent? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Manon van Lent het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Schoonheidssalon Manon van Lent reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Manon van Lent

Bezoekers bekeken ook