Chill

Chill is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 9 in Renkum.

Meer informatie over Chill in Renkum

Chill is een gezellige plek waar je kunt ontspannen en tijd kunt doorbrengen met vrienden, familie of collega's. Je kunt er terecht voor borrels, koffie met iets lekkers, lunch en diner. Daarnaast worden er ook andere activiteiten georganiseerd, zoals live muziek. Het menu biedt verschillende gerechten, waaronder een gedeelde plank met pesto-kruidenboter, rauwe ham, fetakaas, spekjes, zongedroogde tomaten en olijven. Er zijn ook opties voor vegetariërs, zoals de veganistische tompoes. Daarnaast biedt Chill ook huisgemaakte desserts, zoals notencrumble met nougat glace en vruchtenpuree. Het restaurant is gevestigd in Renkum en is op bepaalde dagen en tijden geopend. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Chill verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chill of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chill? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chill het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Chill reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chill

Bezoekers bekeken ook