Restaurant De Kromme Dissel

Restaurant De Kromme Dissel is een Restaurant gelegen aan Klein Zwitserlandlaan 5 in Heelsum.

Meer informatie over Restaurant De Kromme Dissel in Heelsum

In het bos van Heelsum bevindt zich het restaurant De Kromme Dissel, gevestigd naast het Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland. Dit sfeervolle restaurant is al sinds 1971 bekroond met een Michelinster en biedt een culinaire ervaring aan met een internationaal moderne keuken. Chef-kok Tonny Berentsen en Maître Sommelier Ronnie Brouwer zorgen samen met het team voor een bijzondere culinaire beleving. Gasten kunnen hun ervaring compleet maken door te overnachten in het aangesloten hotel en te genieten van een uitgebreid ontbijt. Het restaurant biedt ook een nieuw item op de menukaart, namelijk een proeverij van drie soorten kaviaar. Daarnaast is er een culinair arrangement beschikbaar waarbij gasten kunnen genieten van een 6-gangendiner, overnachting en ontbijt. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en nieuwe menu's kunnen gasten zich abonneren op de nieuwsbrief of de social media-kanalen van het restaurant volgen. Het restaurant is makkelijk bereikbaar en biedt gratis WiFi en parkeergelegenheid. De openingstijden zijn beperkt, met lunch op donderdag en vrijdag en diner van dinsdag tot en met zaterdag. Het restaurant is gesloten op zondag en maandag en huisdieren zijn niet toegestaan. Reserveren is mogelijk.

Wil je weten wat Restaurant De Kromme Dissel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Kromme Dissel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Kromme Dissel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Kromme Dissel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Restaurant De Kromme Dissel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Kromme Dissel

Bezoekers bekeken ook