Franks Fietsenwinkel

Franks Fietsenwinkel is een Fietsenmaker gelegen aan Utrechtseweg 74 in Heelsum.

Meer informatie over Franks Fietsenwinkel in Heelsum

Frank's Fietsenwinkel is een bekende fietsenspeciaalzaak in Heelsum en omgeving. Sinds 2015 wordt de winkel gerund door Frank Hendriksen, een ervaren vakman met een passie voor mountainbiken en wielrennen. Samen met zijn vrouw Susanne zorgt hij voor een hoog serviceniveau en persoonlijke aandacht voor klanten. De winkel heeft een groot aanbod aan kwaliteitsfietsen, waaronder mountainbikes, racefietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, tweedehands fietsen en stadsfietsen. Zowel beginners als gevorderde fietsers kunnen hier een fiets naar wens vinden. De winkel staat bekend om de snelle afhandeling van problemen en heeft een grote gunfactor in de regio. Klanten komen onder andere uit Renkum, Bennekom, Heveadorp en Oosterbeek. Voor vragen, reparaties of een bezoek aan de winkel kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 18:00, en op zaterdag van 9:00 tot 17:00.

Wil je weten wat Franks Fietsenwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Franks Fietsenwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Franks Fietsenwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Franks Fietsenwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Franks Fietsenwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Franks Fietsenwinkel

Bezoekers bekeken ook