Freek's Fietsenmakerij

Freek's Fietsenmakerij is een Fietsenmaker gelegen aan Poststraat 2 in Oosterbeek.

Meer informatie over Freek's Fietsenmakerij in Oosterbeek

In het centrum van Oosterbeek bevindt zich Freek's Fietsenmakerij, waar Freek en zijn team klaarstaan om je te helpen. Ze kiezen altijd voor degelijke onderdelen en streven naar vakmanschap. Je kunt er terecht voor onderhoud of het kopen van een nieuwe fiets, en je kunt ook een afspraak maken. Op Facebook en Instagram kun je hen volgen voor meer informatie. De contactgegevens van de fietsenmakerij zijn te vinden op hun website. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur, en in het weekend zijn ze gesloten.

Wil je weten wat Freek's Fietsenmakerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Freek's Fietsenmakerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Freek's Fietsenmakerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Freek's Fietsenmakerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Freek's Fietsenmakerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Freek’s Fietsenmakerij

Bezoekers bekeken ook