Fysio Team Renkum

Fysio Team Renkum is een Fysiotherapeut gelegen aan Industrieweg 4 in Renkum.

Meer informatie over Fysio Team Renkum in Renkum

Bij Fysio Team Renkum is iedereen welkom voor fysiotherapie, sportbegeleiding en het verbeteren van de leefstijl. Het team bestaat uit acht fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. De praktijk beschikt over moderne faciliteiten en biedt gratis inloopspreekuren aan op verschillende locaties. Daarnaast is het mogelijk om onder begeleiding van een fysiotherapeut te sporten en een op maat gemaakt trainingsschema te krijgen. Ook biedt de praktijk leefstijlcoaching aan, waarbij een persoonlijke coach helpt bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. De fysiotherapeuten van Fysio Team Renkum hebben diverse expertises en de praktijk heeft recent de IVAK Praktijk Audit succesvol afgerond. Er wordt een nieuwe CooL groep gestart in oktober en er is een gratis sportspreekuur op maandagen. Contact opnemen kan via de website of telefonisch.

Wil je weten wat Fysio Team Renkum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Team Renkum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Team Renkum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Team Renkum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Fysio Team Renkum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Team Renkum

Bezoekers bekeken ook