Fysiotherapie Koenders

Fysiotherapie Koenders is een Fysiotherapeut gelegen aan Europalaan 86 in Renkum.

Meer informatie over Fysiotherapie Koenders in Renkum

Physique Preventiecentrum is een fysiotherapiecentrum dat verschillende diensten aanbiedt, waaronder behandeling van rugklachten, dieetadviezen, COPD-groepstherapie en shockwave therapie. Klanten hebben positieve ervaringen met de deskundigheid van de therapeuten en de resultaten van de behandelingen. Het team van Physique bestaat uit verschillende professionals die klaar staan om te helpen. De contactgegevens van het centrum zijn beschikbaar voor vragen of het maken van een afspraak. Het centrum heeft een gemiddelde score van 9.3 op basis van 311 beoordelingen.

Wil je weten wat Fysiotherapie Koenders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Koenders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Koenders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Koenders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Fysiotherapie Koenders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Koenders

Bezoekers bekeken ook