Henriette Schoonheidsspecialiste

Henriette Schoonheidsspecialiste is een Schoonheidssalon gelegen aan Bennekomseweg 32 in Heelsum.

Meer informatie over Henriette Schoonheidsspecialiste in Heelsum

De tekst beschrijft verschillende beautybehandelingen, zoals huidverbetering, gewichtsconsult en anti-aging. Er wordt gesproken over een nieuwe DR. GRANDEL-serie die speciaal ontwikkeld is voor de rijpere huid. Daarnaast wordt er reclame gemaakt voor de Beauty Angel: ELT, een nieuw soort schoonheidslicht. Verder worden er specials aangeboden, waaronder gezichtsmassages en hotstone massages. De lezer wordt ook aangemoedigd om een beautybehandeling cadeau te geven. Verder zijn er nieuws en acties te vinden, die regelmatig geüpdatet worden. Annelies, de eigenaar van de salon, benadrukt dat een mooie huid niet alleen afhankelijk is van producten, maar ook van een gezonde levensstijl. Ze is lid van ANBOS en accepteert betalingen met pin.

Wil je weten wat Henriette Schoonheidsspecialiste verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Henriette Schoonheidsspecialiste of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Henriette Schoonheidsspecialiste? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Henriette Schoonheidsspecialiste het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Henriette Schoonheidsspecialiste reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Henriette Schoonheidsspecialiste

Bezoekers bekeken ook