Kees Jansen Journalistiek

Kees Jansen Journalistiek is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Middenlaan 38 in Heveadorp.

Meer informatie over Kees Jansen Journalistiek in Heveadorp

In Arnhem is er een mooi station, maar de kinderen zijn erg druk. De kwaliteit van de lampen is ook niet zo hoog. Er zijn verschillende artikelen en foto's in de galerij, waaronder een artikel over Zo!Diva in Duiven, die zich inzet voor een leukere stad. Er is ook een artikel over iemand die terugkeert naar zijn ouderlijk huis om voor zijn moeder en zus te zorgen. Verder is er een artikel over Buurtkracht Alteveer/'t Cranevelt, die ouderen weer betrekt bij de buurt. Er is ook een artikel over een initiatief in Rozendaal om dak- en thuislozen te helpen. Er is ook een artikel over hoe ontslag kan leiden tot een mooi wijkinitiatief. Daarnaast is er een artikel over Maarten, die anderen helpen met de paplepel ingegoten heeft gekregen. Er is ook een artikel over het belang van een betere samenleving in de eigen buurt. Verder is er een artikel over de vele mensen die anderen willen helpen in het Staatsliedenkwartier in Arnhem. Er is ook een artikel over mantelzorgers en hoe zij veel verschillende taken hebben. Daarnaast is er een artikel over het plezier van samen eten. Ook is er een artikel over de Whatsapp-groep in Wolfheze, die waakzaam is. Tot slot is er een artikel over de voorzitter van DVV, die veel uren draait maar het niet zo voelt.

Wil je weten wat Kees Jansen Journalistiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kees Jansen Journalistiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kees Jansen Journalistiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kees Jansen Journalistiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Kees Jansen Journalistiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kees Jansen Journalistiek

Bezoekers bekeken ook