Quality Support B.V.

Quality Support B.V. is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Keerweer 14 in Oosterbeek.

Meer informatie over Quality Support B.V. in Oosterbeek

KCM, de organisatie die zich bezighoudt met het meten en verbeteren van klant- en medewerkerstevredenheid, breidt uit door Quality Support over te nemen. Hierdoor kan KCM een nog breder scala aan diensten aanbieden, waaronder kwalitatief onderzoek, kwantitatieve metingen, analyse, training en het ontwikkelen en implementeren van klantcontactstrategieën. De diensten van KCM helpen bij het meten en verbeteren van de kwaliteit van het contact met klanten, zowel wat betreft performance als kwaliteit. Ze bieden onder andere bereikbaarheidsonderzoek aan om de communicatie met klanten te optimaliseren en de professionaliteit en klantgerichtheid van de organisatie te verbeteren. Daarnaast bieden ze kwaliteitsanalyses aan om inzicht te krijgen in de kwaliteit van klantcontacten, zowel via mystery shopping als door middel van het analyseren van bestaande klantcontacten. Tot slot benadrukken ze het belang van quality monitoring om de customer experience te beïnvloeden en de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren.

Wil je weten wat Quality Support B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Quality Support B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Quality Support B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Quality Support B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Quality Support B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Quality Support B.V.

Bezoekers bekeken ook