Kerkje op de Heuvel

Kerkje op de Heuvel is een Kerk gelegen aan Koninginnelaan 24 in Heelsum.

Meer informatie over Kerkje op de Heuvel in Heelsum

Het Kerkje op de Heuvel in Heelsum is een eeuwenoud kerkgebouw dat dateert uit 1517. Het is een Rijksmonument en staat bekend om zijn unieke ligging op een heuvel. Het kerkje werd oorspronkelijk gebouwd als katholieke kapel en heeft in de loop der jaren verschillende uitbreidingen en restauraties ondergaan. Sinds 2021 wordt het beheerd door de Stichting "Kerkje op de Heuvel te Heelsum" en is het open voor bezoekers tijdens de zomermaanden. Er worden exposities, concerten en andere bijeenkomsten gehouden en het kerkje kan ook worden gehuurd voor huwelijken en uitvaartdiensten. De inkomsten van het kerkje worden gegenereerd door verhuur, Snuffelmarkten, giften en de "Vrienden van" de stichting. Het kerkje heeft ook de ANBI-status.

Wil je weten wat Kerkje op de Heuvel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerkje op de Heuvel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerkje op de Heuvel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerkje op de Heuvel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Kerkje op de Heuvel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerkje op de Heuvel

Bezoekers bekeken ook