Linked Renkum

Linked Renkum is een Kerk gelegen aan Hogenkampseweg 45 in Renkum.

Meer informatie over Linked Renkum in Renkum

Linked Renkum is een jonge, eigentijdse kerk in Renkum die zich richt op onderlinge relaties in plaats van kerkelijke tradities. De kerk verwelkomt iedereen, ongeacht hun kerkelijke of niet-kerkelijke achtergrond, op basis van hun verbondenheid met God en elkaar. De diensten en andere activiteiten van Linked zijn laagdrempelig en gericht op relatie, geloofsopbouw en groei. Of je nu gelovig bent of gewoon nieuwsgierig, Linked is er ook voor jou. Je bent van harte welkom bij een van hun activiteiten.

Wil je weten wat Linked Renkum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Linked Renkum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Linked Renkum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linked Renkum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Linked Renkum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Linked Renkum

Bezoekers bekeken ook