Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB, Afdeling Renkum

Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB, Afdeling Renkum is een Kerk gelegen aan Utrechtseweg 119 in Renkum.

Meer informatie over Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB, Afdeling Renkum in Renkum

Geloofsgemeenschap Vrijzinnig Renkum (GVR) is een vereniging die zich laat inspireren door het vrijzinnig christendom en andere niet-dogmatische geloofstradities en wijsgerige stromingen. Ze halen inspiratie uit religieuze en filosofische overleveringen, maar ook uit de schoonheid van de natuur en de kunsten. De gemeenschap staat bekend om haar aandachtige en warme sfeer, waarin het delen van ervaringen centraal staat. Ze streven ernaar inzichten en ervaringen op te doen en elkaars leven te verrijken en verdiepen. Daarnaast voelen ze zich betrokken bij de wereld en streven ze naar een eerlijke en duurzame samenleving. GVR organiseert tweemaal per maand een viering op zondagochtend, geleid door hun eigen voorganger of een gastvoorganger. Daarnaast zijn er door de week andere activiteiten, zoals meditatief dansen, themabijeenkomsten en een poëziekring. De organisatie bestaat uit een bestuur en heeft ongeveer 45 leden, begunstigers en vrienden, evenals een eigen parttime voorganger. De Rijnkapel, waar de vieringen plaatsvinden, kan ook door derden worden gebruikt. Per 1 november 2023 zullen de activiteiten van Vrijzinnig Renkum worden gestaakt.

Wil je weten wat Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB, Afdeling Renkum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB, Afdeling Renkum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB, Afdeling Renkum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB, Afdeling Renkum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB, Afdeling Renkum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB, Afdeling Renkum

Bezoekers bekeken ook