Restaurant Schoonoord

Restaurant Schoonoord is een Restaurant gelegen aan Pietersbergseweg 4 in Oosterbeek.

Meer informatie over Restaurant Schoonoord in Oosterbeek

Grand café restaurant Schoonoord is een modern bedrijf met een rijke historie. Het gebouw werd in 1894 geopend als Hotel Schoonoord en was destijds een populaire bestemming voor de gegoede burgerij. Tijdens de slag om Arnhem in 1944 werd het gebouw gebruikt als noodhospitaal. Na de oorlog werd er gebouwd en hersteld, maar de oude glorie kwam niet terug. Tegenwoordig staat Schoonoord bekend als een warm welkom voor alle gasten, of het nou voor een kopje koffie, lunch, diner of borrel is. Het restaurant heeft een lunchkaart die tussen 11.00 en 17.00 uur beschikbaar is en een dinerkaart die vanaf 17.00 uur ingaat. Daarnaast kunnen er de hele dag diverse snacks en hapjes besteld worden. Het restaurant is gevestigd op de Pietersbergseweg 4 in Oosterbeek.

Wil je weten wat Restaurant Schoonoord verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Schoonoord of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Schoonoord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Schoonoord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Restaurant Schoonoord reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Schoonoord

Bezoekers bekeken ook