Lunchroom 12-uurtje

Lunchroom 12-uurtje is een Restaurant gelegen aan Van der Molenallee 121 in Doorwerth.

Meer informatie over Lunchroom 12-uurtje in Doorwerth

Welkom bij Lunchroom 't 12-uurtje in Doorwerth! Bert en Sylvia Schoemaker hebben de lunchroom overgenomen in november 2015. Bij ons kunt u genieten van heerlijke verse bonenkoffie en een krantje lezen. Daarnaast serveren wij luxe broodjes voor de lunch en kunt u ook gebakjes eten, zelfs glutenvrij. Tot half zes kunt u bij ons een lekker menu bestellen en wij hebben ook weekaanbiedingen, zoals stamppotten. U kunt bij ons maaltijden meenemen naar huis en wij bieden ook catering voor uw verjaardag, receptie of vergadering. Voor de feestdagen kunt u salades en buffetten bij ons bestellen. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag, maar op zondag en maandag zijn wij gesloten. Kom gezellig bij ons langs voor een hapje of een drankje! Ons adres is van der Molenallee 12 in Doorwerth en u kunt ons bereiken op 026-7676041 of 0620431566. Onze openingstijden variëren per dag, dus kijk op onze website voor meer informatie.

Wil je weten wat Lunchroom 12-uurtje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchroom 12-uurtje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchroom 12-uurtje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchroom 12-uurtje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Lunchroom 12-uurtje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchroom 12-uurtje

Bezoekers bekeken ook