Schoonheidssalon SenSi

Schoonheidssalon SenSi is een Schoonheidssalon gelegen aan Papyruslaan 18 in Heelsum.

Meer informatie over Schoonheidssalon SenSi in Heelsum

In 2016 besloot ik mijn hart te volgen en begon ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste bij het Gelders Opleidingsinstituut in Arnhem. Ik werk met Nouvital Cosmetics, een Nederlands cosmeticabedrijf dat constant innoveert en nieuwe cosmetica ontwikkelt met zowel huidverbeterende als huidverzorgende eigenschappen. In mijn sfeervolle salon kunt u uw huid laten verzorgen en verbeteren, en een ontspannende ervaring beleven. Bij uw eerste bezoek zal ik de conditie van uw huid bekijken en uw wensen bespreken. Op basis daarvan stel ik een behandelplan op dat ik aan u zal voorleggen. Iedereen is uniek en daarom is het belangrijk om te kijken wat uw huid nodig heeft. De huidconditie verandert voortdurend door seizoenen, leeftijd, hormonen, stress, en daar pas ik mijn productgebruik en behandelmethode op aan. Mijn contactgegevens zijn Schoonheidssalon SenSi, Papyruslaan 18, 6866 CB Heelsum en mijn openingstijden zijn op afspraak.

Wil je weten wat Schoonheidssalon SenSi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon SenSi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon SenSi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon SenSi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Schoonheidssalon SenSi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon SenSi

Bezoekers bekeken ook