26Digits

26Digits is een Computerservice gelegen aan Dalweg 186 in Doorwerth.

Meer informatie over 26Digits in Doorwerth

Emile van Raaij is een gedreven ICT-expert met ervaring als CTO en manager development. Hij heeft een trackrecord opgebouwd in een internationale omgeving en heeft gewerkt aan projecten in de media-, online- en financiële sector. Emile is een coachend leider die rekening houdt met de prioriteiten en gevoeligheden van betrokkenen. Hij heeft ervaring met het initiëren van projecten en kan de technische aspecten loslaten om zich te richten op het behalen van resultaten. Emile heeft een achtergrond in technische informatica en bedrijfsinformatica.

Wil je weten wat 26Digits verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 26Digits of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 26Digits? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 26Digits het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar 26Digits reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 26Digits

Bezoekers bekeken ook