Computerhulp Oosterbeek

Computerhulp Oosterbeek is een Computerservice gelegen aan Wilhelminastraat 6 in Oosterbeek.

Meer informatie over Computerhulp Oosterbeek in Oosterbeek

Per 1 september 2022 is de computerwinkel van Computerhulp Oosterbeek komen te vervallen. De winkel is gesloten vanwege een verhuizing en vakantie tot 18 september. Na deze periode staat Computerhulp Oosterbeek weer klaar om online of bij mensen thuis te helpen. Voor het maken van een afspraak kan er gemaild worden naar vincent@acomp.nl. Computerhulp Oosterbeek is gespecialiseerd in het snel en vakkundig oplossen van computerproblemen. Ze helpen ook bij internetverbindingen, back-ups, netwerken, virussen, installaties, onderhoud en printers. Ze hebben jarenlange ervaring en bieden service aan huis in verschillende plaatsen, waaronder Arnhem, Doorwerth, Oosterbeek en Renkum. De kosten bedragen €13 per kwartier en er worden geen voorrijkosten berekend, maar wel minimaal één uur. Betaling gebeurt vooraf en alleen voor uitgevoerde werkzaamheden. Vanaf 1 september 2022 werkt Computerhulp Oosterbeek alleen nog op afspraak en bezoek aan huis. Er kan contact worden opgenomen via telefoonnummer 06-55173787 of via e-mail naar vincent@acomp.nl.

Wil je weten wat Computerhulp Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Computerhulp Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Computerhulp Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Computerhulp Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Computerhulp Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Computerhulp Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook