Slotboom computer oplossingen

Slotboom computer oplossingen is een Computerservice gelegen aan in .

Meer informatie over Slotboom computer oplossingen in

Ik bied computerhulp en advies aan voor Windows computers, smartphones, tablets en netwerkapparatuur. Ik kan uw apparaat onderhouden, opschonen, updaten en de beveiliging controleren. Mijn tarief is €21,- per 30 minuten, met een eenmalige toeslag van €5,- voor reiskosten. Als u hulp nodig heeft met uw smartphone of als uw computer niet goed werkt, kunt u contact met mij opnemen. Mijn naam is Jeffrey en ik studeer HBO-ICT. We zullen een afspraak maken om uw huis te bezoeken en tijdens het bezoek zullen we een to-do lijst opstellen en ik zal aan een oplossing werken. U kunt een afspraak maken via mijn e-mail of WhatsApp.

Wil je weten wat Slotboom computer oplossingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slotboom computer oplossingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slotboom computer oplossingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slotboom computer oplossingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Slotboom computer oplossingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slotboom computer oplossingen

Bezoekers bekeken ook