Barbershop Oosterbeek

Barbershop Oosterbeek is een Kapper gelegen aan Weverstraat 17a in Oosterbeek.

Meer informatie over Barbershop Oosterbeek in Oosterbeek

Barbershop Oosterbeek is een kapper voor zowel dames als heren. Ze zijn gevestigd op de Weverstraat 17a in Oosterbeek en zijn sinds 2018 actief. Bij Barbershop Oosterbeek kunt u zonder afspraak binnenlopen, maar u kunt ook een afspraak maken. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals knippen, scheren en tondeuze. De prijzen variëren, bijvoorbeeld knippen voor dames en heren kost €18,00, terwijl knippen voor kinderen tot en met 14 jaar €16,00 kost. Daarnaast bieden ze ook baard scheren/modelleren, knippen en baard, tondeuse en extra services zoals haar wassen, oren of neus waxen. Klanten zijn tevreden met de kwaliteit van de kapper en vinden dat ze goed rekening houden met de wensen van de klant. De openingstijden van de kapper zijn van dinsdag tot zaterdag van 09:30 tot 18:00 uur. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via email of telefonisch.

Wil je weten wat Barbershop Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barbershop Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barbershop Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barbershop Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Barbershop Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barbershop Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook