Maxx Kappers

Maxx Kappers is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 43 in Renkum.

Meer informatie over Maxx Kappers in Renkum

Maxx Kappers bestaat al meer dan 20 jaar in het centrum van Renkum. Deze professionele kapsalon biedt voor iedereen wat wils, van stoere kapsels tot bruidskapsels en van zakelijk tot de 'out of bed look'. Klanten zijn erg positief over Maxx Kappers en raden het aan bij iedereen. Helaas kan een klant door een verhuizing niet meer langskomen, maar ze zal het team missen. Maxx Kappers biedt verschillende diensten aan, zoals knippen, wassen & drogen, verven & highlights, opsteken dames, bruiloften en kinderen knippen. Daarnaast kun je gemakkelijk een afspraak maken via de app. De openingstijden van de kapsalon zijn op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op zondag en maandag is de salon gesloten. Het team van Maxx Kappers bestaat uit professionele kapsters. Je kunt contact opnemen via de website of telefonisch.

Wil je weten wat Maxx Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maxx Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maxx Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maxx Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Maxx Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maxx Kappers

Bezoekers bekeken ook