De Haarspa Private

De Haarspa Private is een Kapper gelegen aan Annastraat 2 A in Oosterbeek.

Meer informatie over De Haarspa Private in Oosterbeek

Welkom bij De Spa Oosterbeek, een beautywarenhuis gelegen in het mooie dorp Oosterbeek in Gelderland. Hier kun je terecht voor al je beautywensen, zoals een stralende huid, prachtig haar, luxe parfums, ontspannende massages en innovatieve skincare producten. Je kunt altijd langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Helaas hebben ze momenteel problemen met hun telefoon, maar je kunt hen bereiken op het nummer 0653416492 totdat het probleem is opgelost. Daarnaast bieden ze gepersonaliseerde arrangementen aan die volledig zijn afgestemd op jouw huid en haar. Verder kun je bij hen ook verschillende producten kopen, zoals Dojo 10ml, Cream - Light en Cellular Oil. Ze delen binnenkort ook reviews en je kunt hen volgen op Instagram om op de hoogte te blijven van hun laatste ontwikkelingen. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag, met uitzondering van maandag wanneer ze gesloten zijn.

Wil je weten wat De Haarspa Private verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Haarspa Private of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Haarspa Private? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Haarspa Private het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar De Haarspa Private reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Haarspa Private

Bezoekers bekeken ook