CompaNanny Paasberg BSO

CompaNanny Paasberg BSO is een Kinderopvang gelegen aan Paasberg 14 in Oosterbeek.

Meer informatie over CompaNanny Paasberg BSO in Oosterbeek

CompaNanny Paasberg is gevestigd in De Paasbergschool en biedt buitenschoolse opvang. De BSO groep op de begane grond van het schoolgebouw is gezellig en huiselijk ingericht. Er zijn grote teakkasten gevuld met spelmateriaal en knutselspullen, een rustige zithoek om te lezen en een tafel waar kinderen kunnen genieten van een tussendoortje, een spel of werken aan een creatief project. Bij het buitenspelen maken ze gebruik van het gemeenschappelijke schoolplein met verschillende speeltoestellen. Bij slecht weer worden de speellokalen op de eerste verdieping gebruikt. Voor een volledig beeld en gevoel van de vestiging, wordt aangeraden om een rondleiding aan te vragen. De BSO haalt kinderen op van De Paasbergschool en is geopend tot 18.30 uur. Tijdens studiedagen en schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend. De tarieven zijn afhankelijk van het aantal dagen opvang en of je recht hebt op kinderopvangtoeslag. Het LRK nummer van de BSO is 875000575 en het GGD-inspectierapport is beschikbaar om te lezen.

Wil je weten wat CompaNanny Paasberg BSO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CompaNanny Paasberg BSO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CompaNanny Paasberg BSO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CompaNanny Paasberg BSO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar CompaNanny Paasberg BSO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CompaNanny Paasberg BSO

Bezoekers bekeken ook