RivaKids SportBSO Renkum

RivaKids SportBSO Renkum is een Kinderopvang gelegen aan Hogenkampseweg 45 in Renkum.

Meer informatie over RivaKids SportBSO Renkum in Renkum

RivaKids biedt liefdevolle en veilige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Ze hebben dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Bij RivaKids krijgt elk kind de ruimte om zich te ontwikkelen in een vertrouwde omgeving. Op hun website vind je het laatste nieuws en leuke tips & tricks. Ze hebben een interview met iemand die werkt op de BSO, waarin hij vertelt over de gesprekken die hij met de kinderen heeft. Daarnaast geven ze tips om de aandacht van je kind te grijpen tijdens het voorlezen en staan ze stil bij pestgedrag in de Week Tegen Pesten. Op de website vind je ook het menu en contactgegevens.

Wil je weten wat RivaKids SportBSO Renkum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RivaKids SportBSO Renkum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RivaKids SportBSO Renkum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RivaKids SportBSO Renkum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar RivaKids SportBSO Renkum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RivaKids SportBSO Renkum

Bezoekers bekeken ook