Skar Ontdekkingsreis

Skar Ontdekkingsreis is een Kinderopvang gelegen aan Nabij centrum, Bart Crumstraat 10 in Heelsum.

Meer informatie over Skar Ontdekkingsreis in Heelsum

In Heelsum bevindt zich de Ontdekkingsreis, een speel- en ontdekkingsplek voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De locatie heeft een grote tuin van 1.300 m2 waar kinderen zowel binnen als buiten kunnen spelen. De tuin is omgeven door bos en grenst aan een kinderboerderij. Er zijn diverse speelmogelijkheden zoals klimrekken, een crossfietsbaan, een moestuin, een waterpomp, een grasveld, een boomhut en schommels. De bso biedt uitdagende activiteiten voor zowel jonge als oudere kinderen en er is samenwerking met de dagopvang de Blokkendoos. Deze samenwerking vergemakkelijkt de overgang naar de bso voor jonge kinderen. De openingstijden en groepen zijn te vinden op de website. Er is ook een oudercommissie en de contactgegevens van de teamleider en klantadviseur worden vermeld.

Wil je weten wat Skar Ontdekkingsreis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skar Ontdekkingsreis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skar Ontdekkingsreis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skar Ontdekkingsreis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Skar Ontdekkingsreis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skar Ontdekkingsreis

Bezoekers bekeken ook