BrainWash Renkum

BrainWash Renkum is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 73 in Renkum.

Meer informatie over BrainWash Renkum in Renkum

BrainWash Kappers is een kappersketen in Nederland met 175 salons verspreid over het hele land. Ze bieden verschillende behandelingen aan en zijn gespecialiseerd in de laatste trends. Bij BrainWash vind je eerlijke prijzen zonder verrassingen en aantrekkelijke all-in pakketten. Ze hebben gekwalificeerde kappers die opgeleid zijn door vakexperts en ze bieden een welkome, informele en toegankelijke omgeving. Ze hebben ook een lookbook en een Instagram-account waar je inspiratie kunt opdoen. Daarnaast zijn ze op zoek naar haarstylisten, salonleidingen en junior stylisten om bij hen te komen werken.

Wil je weten wat BrainWash Renkum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BrainWash Renkum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BrainWash Renkum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BrainWash Renkum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar BrainWash Renkum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BrainWash Renkum

Bezoekers bekeken ook