Flair - Kapsalon

Flair - Kapsalon is een Kapper gelegen aan Enkweg 6 in Renkum.

Meer informatie over Flair - Kapsalon in Renkum

Flair Kapsalon is een nieuwe kapsalon die in 2019 haar deuren heeft geopend. In deze salon staat de wens van de klant altijd centraal en krijgt iedereen, of het nu dames, heren of kinderen zijn, een eerlijk advies volgens de laatste haarmode trends. Naast het creëren van de perfecte look, biedt Flair Kapsalon ook een ontspanningsmoment voor haar klanten. De eigenaar van de salon hecht veel waarde aan service en klanttevredenheid. Iedereen is altijd welkom in de salon en hopelijk ziet de eigenaar u binnenkort in haar salon!

Wil je weten wat Flair - Kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flair - Kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flair - Kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flair - Kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Flair - Kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flair – Kapsalon

Bezoekers bekeken ook