Kapsalon Jansen

Kapsalon Jansen is een Kapper gelegen aan Utrechtseweg 49 in Heelsum.

Meer informatie over Kapsalon Jansen in Heelsum

Kapsalon Jansen Pruiken in Heelsum bestaat al 90 jaar en is gespecialiseerd in pruiken en haarwerken. De salon staat bekend om de klassieke technieken, zoals het opsteken van haar en het verwerken van bloemen. Daarnaast bieden ze ook moderne kniptechnieken aan die ze ontdekken op beurzen en shows. In de kapsalon kunnen zowel mannen, vrouwen als kinderen terecht voor een ontspannen knipbeurt van hoge kwaliteit. Voor mannen is er een aparte herenkniphoek waar ze ook op de 'ouderwetse' manier kunnen worden geknipt en geschoren. Voor kinderen is er een speciale kinderkniphoek ingericht. Ook voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften, kunt u bij Kapsalon Jansen Pruiken terecht. Ze helpen bruiden bij het ontwerpen van een bruidskapsel en kunnen ook de rest van de dames in de familie verzorgen. De kapsalon is een familiebedrijf waar veel zorg en aandacht wordt besteed aan het kapsel, de pruik of het haarwerk. Ze staan open voor eigen ideeën en geven graag professioneel advies. Om een afspraak te maken, kunt u telefonisch contact opnemen met de kapsalon.

Wil je weten wat Kapsalon Jansen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Jansen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Jansen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Jansen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Kapsalon Jansen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Jansen

Bezoekers bekeken ook