Fysio Oosterbeek

Fysio Oosterbeek is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Wolfhezerweg 101 in Wolfheze.

Meer informatie over Fysio Oosterbeek in Wolfheze

Fysio Oosterbeek is al sinds 1985 een bekend adres voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en andere behandelmethoden in Oosterbeek en Arnhem. Ze bieden ook stageplekken aan voor studenten van de HAN en masterstudenten van de HU. Met hun diverse specialisaties kunnen ze een optimale behandeling bieden voor verschillende klachten, met of zonder verwijzing van een arts. Daarnaast bieden ze ook beweeggroepen aan, waar u onder begeleiding van een fysiotherapeut gezond en verantwoord kunt bewegen. Op hun website vindt u alle informatie over de praktijk, het team, de behandelingen en contactgegevens. Ze hebben geen contract met bepaalde zorgverzekeraars in 2023. Verder kunt u op hun YouTube-kanaal terecht voor workouts, instructies en huiswerkoefeningen. De openingstijden en contactgegevens zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Fysio Oosterbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Oosterbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Fysio Oosterbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook