FysioRenkum

FysioRenkum is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Quadenoord 6 in Renkum.

Meer informatie over FysioRenkum in Renkum

FysioRenkum en Lagendijk Training organiseren deze herfst IndiaWeken op landgoed Quadenoord. Sudheer Shekar en Prachi Bhardwaj komen rechtstreeks uit India om Ayurvedische behandelingen, cursussen en Indiaas eten te verzorgen. Je kunt een behandeling, maaltijd, cursus of weekend boeken in de periode van 24 oktober t/m 8 november 2023. Reserveren kan het beste via WhatsApp op telefoonnummer 06-39690260. Daarnaast biedt FysioRenkum ook een WandelTraining aan, waarbij wandelen wordt afgewisseld met oefeningen voor het hele lichaam. De training vindt plaats op vrijdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur bij FysioRenkum op landgoed Quadenoord. De kosten zijn €27,50 per maand en de eerste keer meedoen is gratis. Na de training is er gratis koffie/thee. Verder is er een vacature voor een fysiotherapeut op parttime basis bij verschillende locaties. De praktijken richten zich voornamelijk op orthopedische problematiek en sporters, en zijn bezig met de ontwikkeling van sportspecifieke programma's. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Corinne Lamers. De contactgegevens staan vermeld op de website.

Wil je weten wat FysioRenkum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FysioRenkum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FysioRenkum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FysioRenkum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar FysioRenkum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FysioRenkum

Bezoekers bekeken ook