Fysiotherapie Stoopendaal

Fysiotherapie Stoopendaal is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Valkenburglaan 1a in Oosterbeek.

Meer informatie over Fysiotherapie Stoopendaal in Oosterbeek

Fysiotherapie Stoopendaal in Oosterbeek heeft per 1 mei de locatie bij Complete Body overgedragen aan Physique Preventiecentrum. Mike Stoopendaal, de voormalige eigenaar, blijft werken bij Physique en biedt zijn diensten aan het bestaande klantenbestand in Oosterbeek en omgeving. Daarnaast is Jessie Vonk recentelijk toegevoegd aan het team en biedt de praktijk vanaf 1 mei de Gecombineerde Leefstijl Interventie aan, die volledig vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Mike Stoopendaal benadrukt dat fysiotherapie meer is dan alleen behandelen of masseren, en richt zich ook op het nastreven van een gezonde levensstijl. De praktijk werkt samen met sportschool Everyday Fit en biedt verschillende specialisaties aan, zoals dry needling, medical taping en sportspecifieke training. Fysiotherapie wordt over het algemeen alleen vergoed uit een aanvullende verzekering, maar Fysiotherapie Stoopendaal heeft contracten met alle zorgverzekeraars. De praktijk is er voor iedereen met klachten aan het bewegingsapparaat en biedt een persoonlijke aanpak. Klanten uit omliggende plaatsen zoals Heelsum, Renkum en Doorwerth zijn ook welkom. Contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Fysiotherapie Stoopendaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Stoopendaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Stoopendaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Stoopendaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Fysiotherapie Stoopendaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Stoopendaal

Bezoekers bekeken ook