Fysiotherapie de Waag

Fysiotherapie de Waag is een Fysiotherapeut gelegen aan Europalaan 98 B in Renkum.

Meer informatie over Fysiotherapie de Waag in Renkum

Fysiotherapie De Waag is een innovatieve praktijk voor fysiotherapie in Renkum en omgeving. Ze bieden behandelingen gericht op het actief herstellen van gezondheids- en participatieproblemen. De praktijk onderscheidt zich door multidisciplinaire samenwerking, constante vakinhoudelijke ontwikkeling, resultaatgericht behandelen en maatschappelijke betrokkenheid. Fysiotherapie De Waag biedt naast reguliere fysiotherapie ook andere behandelingen, zoals manuele therapie, haptotherapie, neurorevalidatie, fysiotherapie bij chronische aandoeningen en orthopedische revalidatie. Je kunt zowel met als zonder verwijzing van een arts bij hen terecht en in de meeste gevallen wordt fysiotherapie vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Ze hebben contracten met alle zorgverzekeraars. De praktijk wil bijdragen aan de vergroting van kennis over herstel en het voorkomen van problemen bij het bewegen. Ze vinden het belangrijk dat patiënten de regie houden over hun eigen leven. Bewegen is gezond en bij Fysiotherapie De Waag kun je terecht voor persoonlijk advies en begeleiding, bijvoorbeeld bij klachten aan de rug.

Wil je weten wat Fysiotherapie de Waag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie de Waag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie de Waag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie de Waag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Fysiotherapie de Waag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie de Waag

Bezoekers bekeken ook