KlantFocus

KlantFocus is een Softwarebedrijf gelegen aan Schefferlaan 44 in Heveadorp.

Meer informatie over KlantFocus in Heveadorp

KlantFocus is de bedrijfsnaam van een ervaren internetprogrammeur die zijn diensten aanbiedt. Hij heeft veel kennis en ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagende projecten. Hij is gespecialiseerd in het bedenken van slimme oplossingen voor complexe vraagstukken en houdt zich bezig met alle aspecten die het succes bepalen, zoals mensen, processen en doelstellingen. Hij denkt altijd vooruit en ontwikkelt solide technologische oplossingen waarbij de eindgebruiker en de doelstellingen centraal staan. Als u denkt dat zijn ervaringen van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw project, kunt u vrijblijvend contact met hem opnemen. De programmeur, genaamd Rutger Bol, is al sinds 1997 werkzaam in de internetbranche en heeft een brede ervaring opgedaan in zowel loondienstverbanden als freelance opdrachten. In 2010 besloot hij om fulltime als zelfstandige verder te gaan, omdat dit voor hem het beste werkt en de meeste voldoening geeft. Hij heeft gewerkt aan diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers en zijn portfolio is te bekijken op zijn LinkedIn-profiel.

Wil je weten wat KlantFocus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KlantFocus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KlantFocus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KlantFocus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar KlantFocus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KlantFocus

Bezoekers bekeken ook