Mylogin.info

Mylogin.info is een Softwarebedrijf gelegen aan Boshoeve 1 in Wolfheze.

Meer informatie over Mylogin.info in Wolfheze

Mylogin is een platform voor professionals die online instrumenten willen gebruiken voor de ontwikkeling van mensen en/of organisaties. Het platform biedt diverse instrumenten aan en voegt voortdurend nieuwe instrumenten toe. Elke rapportage kan worden aangepast met jouw logo en steunkleur, zodat het aansluit bij de uitstraling van jouw website. Respondenten ervaren dat ze door jou zijn uitgenodigd en met jouw instrumenten werken. Het is ook mogelijk om een account aan te vragen in de huisstijl van jouw klant, waarbij jouw organisatie onder het beeldmerk van de klant vermeld staat. In sommige gevallen kan eigen inhoud worden toegevoegd aan vragenlijsten en/of rapportages. Het platform biedt standaard meer dan 35 instrumenten en je kunt eenvoudig je eigen vragenlijsten toevoegen. Om op de hoogte te blijven van nieuwe testen, workshops en ontwikkelingen, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief die ongeveer eens per kwartaal wordt verstuurd. Voor inhoudelijke of technische ondersteuning is het platform altijd bereikbaar via mail of telefoon.

Wil je weten wat Mylogin.info verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mylogin.info of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mylogin.info? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mylogin.info het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Mylogin.info reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mylogin.info

Bezoekers bekeken ook