URLfilterDB B.V.

URLfilterDB B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Spechtlaan 31 in Doorwerth.

Meer informatie over URLfilterDB B.V. in Doorwerth

ufdbGuard is een URL-filter voor de Squid-webproxy. Het biedt verschillende internetfilteroplossingen. ufdbGuard voor Squid werkt samen met de Squid-webproxy en er worden ook andere producten aangeboden voor oplossingsaanbieders. ufdbGuard voor Squid blokkeert de toegang van pc's en smartphones tot ongewenste websites en heeft beveiligingsfuncties om het browsen veiliger te maken en externe toegang te blokkeren. ufdbGuard ondersteunt de configuratie van groepen met verschillende webtoegangsbeleidsregels, SafeSearch-handhaving, detectie van SSH-tunnels, veiliger HTTPS-verkeer, toegangsregels op basis van tijd en nog veel meer. De URL-filter blokkeert Tor, UltraSurf, SSH-tunnels, VPN-tunnels en externe toegangssoftware die wordt gebruikt om thuis verbinding te maken met een pc op het werk. ufdbGuard voor Squid, net als de Squid-webproxy, is gratis open source software. ufdbGuard voor Squid heeft geen achterdeuren en volgt gebruikers niet, zelfs niet met "geanonimiseerde gegevens". Aangezien de broncode vrij toegankelijk is, kunt u zelf verifiëren dat ufdbGuard alleen statistieken bijhoudt en alleen nieuwe URL's bijhoudt die nog geen deel uitmaken van de URL-database. Voor oplossingsaanbieders zijn er specifieke producten beschikbaar, zoals een URL-classifier in een C-bibliotheek (ufdbGuard API), een URL-classifier met een REST-interface (ufdbGuard REST API), een URL-classificatieserver om telefoons en kleine apparaten te ondersteunen (.

Wil je weten wat URLfilterDB B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van URLfilterDB B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij URLfilterDB B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je URLfilterDB B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar URLfilterDB B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. URLfilterDB B.V.

Bezoekers bekeken ook