Trattoria Artusi

Trattoria Artusi is een Restaurant gelegen aan Utrechtseweg 261 in Oosterbeek.

Meer informatie over Trattoria Artusi in Oosterbeek

Bilderberg Hotel De Bilderberg heeft twee restaurants: Julia's Kitchen en Trattoria Artusi. Julia's Kitchen serveert gerechten uit de Franse Amerikaanse keuken, geïnspireerd door kokkin Julia Child. De ingrediënten zijn lokaal geproduceerd en de gerechten worden bereid in een sfeervolle ambiance. Trattoria Artusi biedt typisch Italiaanse gerechten en wijnen aan, met een decor dat de Italiaanse sfeer uitademt. Beide restaurants hebben openingstijden, menukaarten en accepteren reserveringen. De culinaire arrangementen van Bilderberg Hotel De Bilderberg bieden gasten de mogelijkheid om te overnachten in het hotel en te genieten van een culinair diner. Er zijn positieve reviews van gasten die de hartelijke ontvangst en het heerlijke eten benadrukken. Het hotel heeft ook andere locaties verspreid over Nederland en Duitsland.

Wil je weten wat Trattoria Artusi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trattoria Artusi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trattoria Artusi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trattoria Artusi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Trattoria Artusi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trattoria Artusi

Bezoekers bekeken ook