Bassie bij de beelden

Bassie bij de beelden is een Restaurant gelegen aan Quadenoord 4 in Renkum.

Meer informatie over Bassie bij de beelden in Renkum

Sinds 2017 is er een rustpunt genaamd "Bassie bij de beelden" geopend in de beeldentuin van Landgoed Quadenoord. Het assortiment is in de loop der jaren gegroeid en ze proberen zoveel mogelijk zelf te maken. Naast het normale aanbod is "Bassie" ook beschikbaar voor lunches, barbecues, high tea's, lezingen en recepties, maar alleen op afspraak. Daarnaast is er de mogelijkheid om een "Bassie Cadeaukaart" te kopen voor elk gewenst bedrag. Vanaf 1 april 2023 gelden er nieuwe openingstijden voor het zomerseizoen, normaal gesproken van 9.00 tot ca. 16.00 uur. Bij slecht weer kan Bassie gesloten zijn, maar als de lampjes branden is hij geopend. Sinds twee weken heeft Bassie ook een klein winkelkastje voor campinggasten die iets zijn vergeten of iets plotseling op is. Dit kan in goed vertrouwen meegenomen worden en de volgende dag afgerekend worden.

Wil je weten wat Bassie bij de beelden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bassie bij de beelden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bassie bij de beelden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bassie bij de beelden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Bassie bij de beelden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bassie bij de beelden

Bezoekers bekeken ook