Restaurant Klein Hartenstein

Restaurant Klein Hartenstein is een Restaurant gelegen aan Utrechtseweg 226 in Oosterbeek.

Meer informatie over Restaurant Klein Hartenstein in Oosterbeek

Met passie voor culinair eten serveert restaurant Klein Hartenstein dagelijks een glimlach bij hun gasten. Ze bieden een menukaart met bekende seizoensgerechten uit de buurt en smaakvolle combinaties van het onbekende. De chef-kok, Dennis Richter Uitdenbogaardt, presenteert trots zijn maandelijkse menu en past graag gerechten aan voor vegetariërs of gasten met allergieën. Het restaurant is gevestigd in een historische villa naast het Airborne Museum en heeft een karakteristiek interieur dat een moderne uitstraling heeft behouden. Klein Hartenstein biedt veel mogelijkheden voor verschillende gelegenheden en gezelschappen. Ze zijn te vinden aan de Utrechtseweg 226 in Oosterbeek.

Wil je weten wat Restaurant Klein Hartenstein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Klein Hartenstein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Klein Hartenstein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Klein Hartenstein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Restaurant Klein Hartenstein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Klein Hartenstein

Bezoekers bekeken ook