Airborne Museum at Hartenstein

Airborne Museum at Hartenstein is een Museum gelegen aan Utrechtseweg 232 in Oosterbeek.

Meer informatie over Airborne Museum at Hartenstein in Oosterbeek

Het Airborne Museum in Oosterbeek neemt je mee op een reis door de Slag om Arnhem. In de vaste presentatie loop je de slag van dag tot dag door, terwijl je in de ondergrondse Airborne Experience de geschiedenis tot leven ziet komen en zelf de Slag om Arnhem kunt beleven. In de stiltekamer kun je in alle rust stilstaan bij de ervaringen van soldaten tijdens de slag. Daarnaast leer je in het museum over onderscheidingen voor heldhaftige daden, zoals de Dickin Medal, die speciaal voor dieren wordt uitgereikt. Ook is er aandacht voor de 21 Joodse mannen die zich bij het Britse leger aansloten na hun vlucht. Het museum biedt ook activiteiten voor de hele familie aan, en er zijn mogelijkheden voor groepsbezoeken, educatieve programma's en groepsactiviteiten onder leiding van een gids. Het museum is dagelijks geopend, behalve op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag, en de entreeprijzen variëren afhankelijk van de leeftijd en eventuele kortingen. Tickets kunnen online of aan de balie worden gekocht, maar telefonisch reserveren is niet mogelijk.

Wil je weten wat Airborne Museum at Hartenstein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Airborne Museum at Hartenstein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Airborne Museum at Hartenstein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Airborne Museum at Hartenstein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Airborne Museum at Hartenstein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Airborne Museum at Hartenstein

Bezoekers bekeken ook