Museum Veluwezoom

Museum Veluwezoom is een Museum gelegen aan Fonteinallee 2 in Doorwerth.

Meer informatie over Museum Veluwezoom in Doorwerth

Museum Veluwezoom is geopend van dinsdag tot en met zondag, maar gesloten op maandagen. In 1841 kwamen de schilders Bilders en Hendriks met hun leerlingen naar Oosterbeek en vormden de eerste groep kunstenaars. Ze maakten kunstwerken van de bossen, bronbeken, heidevelden en weiden met vee. Het museum bevindt zich in het prachtig gerestaureerde kasteel Doorwerth, dat je van verre kunt zien liggen aan de Rijn aan de voet van de Duno. Het museum beheert en onderhoudt kunstwerken die in eigendom of uit bruikleen zijn verkregen. Dit cultureel erfgoed is toegankelijk voor het publiek en het museum wil dit graag delen. Het beeldmateriaal op de website is eigendom van Museum Veluwezoom en mag niet zonder toestemming van het bestuur gebruikt worden voor commerciële doeleinden of publicaties. Stichting Museum Veluwezoom is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) door de belastingdienst. De contactgegevens van het museum zijn te vinden op de website. Alle rechten voorbehouden aan Museum Veluwezoom.

Wil je weten wat Museum Veluwezoom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museum Veluwezoom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museum Veluwezoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museum Veluwezoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Museum Veluwezoom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museum Veluwezoom

Bezoekers bekeken ook