Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth is een Museum gelegen aan Fonteinallee 2 B in Doorwerth.

Meer informatie over Kasteel Doorwerth in Doorwerth

Kasteel Doorwerth is een middeleeuws kasteel waar je kunt ervaren hoe er vroeger op een landgoed werd geleefd. Het kasteel beschikt over vier collecties, waaronder fraai ingerichte kasteelvertrekken, het Nederlands Jachtmuseum, de Nationale Bosbouwcollectie en Museum Veluwezoom. Het kasteel is omringd door mooie wandelpaden, een moestuin en boomgaard met bijenstal, gelegen in een heuvel- en waterlandschap waar je kunt wandelen en fietsen. Het kasteel is geopend van dinsdag tot en met zondag, en tijdens vakantieperiodes kan het druk zijn, dus het wordt aangeraden om tickets online te reserveren. Er worden verschillende activiteiten en excursies aangeboden, zoals een escaperoute, toverkunsten van Professor Bombastix en de ridderproef. Daarnaast kunnen er ook evenementen worden gehouden op het kasteel, zoals trouwerijen of kinderfeestjes. Het kasteel wordt omgeven door uiterwaarden en het Dunoplateau, waar je kunt genieten van wandelen en fietsen in een gevarieerd gebied.

Wil je weten wat Kasteel Doorwerth verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kasteel Doorwerth of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kasteel Doorwerth? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kasteel Doorwerth het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Kasteel Doorwerth reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kasteel Doorwerth

Bezoekers bekeken ook