Marius van Beek B.V.

Marius van Beek B.V. is een Museum gelegen aan Parallelweg 22-A in Oosterbeek.

Meer informatie over Marius van Beek B.V. in Oosterbeek

Marius van Beek was een beeldhouwer, kunstcriticus en docent wiens nalatenschap is ondergebracht in de Stichting Marius van Beek. Deze stichting beheert het culturele erfgoed van Marius van Beek, waaronder beelden, ontwerpen, grafiek en publicaties, en heeft als doel om het erfgoed te bewaren, te publiceren en onder te brengen bij culturele instellingen. De stichting wordt geleid door bestuurders Sandra van Beek en Michaël van Beek, die onbezoldigd werken. Op de website van de stichting is een online oeuvrecatalogus te vinden met informatie over de beelden, ontwerpen en tentoonstellingen. In Nederland zijn ongeveer 90 beelden van Marius van Beek te zien in de openbare ruimte. Het MvB archief is raadpleegbaar bij het bureau Rijkskunsthistorische Documentatie RKD in Den Haag, en de films van Marius van Beek zijn te vinden bij Collecties van Eye/Filmmuseum in Amsterdam. Daarnaast worden in de tekst notaris Walter Jansen en beeldhouwer Maarten Koreman herdacht, die beiden een belangrijke rol hebben gespeeld in het werk van Marius van Beek.

Wil je weten wat Marius van Beek B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marius van Beek B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marius van Beek B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marius van Beek B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar Marius van Beek B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marius van Beek B.V.

Bezoekers bekeken ook