B&B de Kerk

B&B de Kerk is een Bed & Breakfast gelegen aan Van der Molenplein 1 in Doorwerth.

Meer informatie over B&B de Kerk in Doorwerth

Na een jaar verbouwen heeft de Onze Lieve Vrouwe van Lourdes Kerk in Doorwerth een nieuwe bestemming gekregen als Bed & Breakfast. De kerk heeft zijn intieme uitstraling behouden en biedt een rustgevende sfeer. Elke kamer en suite heeft een unieke uitstraling door de aanwezigheid van originele glas-in-loodramen en andere kerkelijke elementen. De B&B is gelegen in een bosrijke omgeving waar gasten kunnen genieten van wandelen en fietsen. Het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtruimte aan lange tafels met kerkbanken. Vanuit de B&B kunnen gasten het hele jaar door genieten van de natuurlijke omgeving, met diverse landschappen zoals bos, beekjes, heide en uitzicht op de Betuwe. Er zijn verschillende kamers en suites beschikbaar, elk met een eigen badkamer. Prijzen variëren van €110,00 tot €125,00 per nacht, exclusief toeristenbelasting. Het is ook mogelijk om de hele kerk voor enkele dagen af te huren voor een gezelschap van 10-12 personen, inclusief een 3-gangenmenu. Voor meer informatie en reserveringen kunnen gasten contact opnemen met de eigenaar.

Wil je weten wat B&B de Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B de Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B de Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B de Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar B&B de Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B de Kerk

Bezoekers bekeken ook