De Oude Herbergh

De Oude Herbergh is een Bed & Breakfast gelegen aan Utrechtseweg 245 in Oosterbeek.

Meer informatie over De Oude Herbergh in Oosterbeek

De Oude Herbergh in Oosterbeek is de ideale plek om te genieten van een fijne kop koffie, lunch of diner. Het restaurant staat bekend om zijn ouderwetse gastvrijheid en is gelegen aan de rand van Oosterbeek, vlakbij de Veluwse bossen. Naast het restaurant bieden ze ook verschillende opties op een locatie naar keuze. De koks in de keuken staan elke dag met plezier klaar om heerlijke maaltijden te bereiden. Daarnaast kunt u ook genieten op het gezellige terras of in de sfeervolle binnentuin. De Oude Herbergh is geliefd bij verschillende gasten, waaronder Roel de Jong, Emanuel Meijer, Hannah, Hans Waardenburg, Peter Bosveld, Vanessa Van Beusekom, Jos van der Wielen, Frits van Bruggen, Marit van Hattem en Sophie Muse. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 9:00 uur, en de keuken sluit om 20:30 uur. Voor contact kunt u terecht bij De Oude Herbergh op Utrechtseweg 245 in Oosterbeek, of telefonisch via +3126-3333274 of per e-mail via info@oudeherbergh-oosterbeek.nl.

Wil je weten wat De Oude Herbergh verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Oude Herbergh of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Oude Herbergh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Oude Herbergh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar De Oude Herbergh reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Oude Herbergh

Bezoekers bekeken ook