It tunhuske

It tunhuske is een Bed & Breakfast gelegen aan Achterdorpsstraat 13 in Renkum.

Meer informatie over It tunhuske in Renkum

Tien jaar geleden hebben de eigenaren een vervallen schuurtje opgeruimd en daar een nieuw chalet voor in de plaats gebouwd. Nu, tien jaar later, ontvangen ze allerlei soorten gasten, van backpackers tot crossfietsers tot algemene vakantiegangers. Hun eenkamer appartement heeft alles wat nodig is voor een korte vakantie, inclusief een keuken met koelkast, kookplaat en magnetron. Ze wonen in een bosrijke omgeving op de zuid Veluwe in centraal Nederland, waar veel activiteiten mogelijk zijn zoals fietsen, wandelen en bezienswaardigheden bezoeken. Er zijn ook eetgelegenheden in de buurt en een golfbaan. Er zijn positieve recensies over de prachtige kamers en de fantastische tuin. Het is mogelijk om een kamer te reserveren via booking.com of contact op te nemen via telefoon of email.

Wil je weten wat It tunhuske verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van It tunhuske of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij It tunhuske? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je It tunhuske het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Renkum. Opzoek naar It tunhuske reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. It tunhuske

Bezoekers bekeken ook